top of page
 • In de ban van suiker
  In de ban van suiker
  RSVP gesloten
  ma 29 mrt
  GRATIS WEBINAR
  29 mrt 2021, 19:30
  GRATIS WEBINAR
  In dit webinar belichten we de huidige suikerproblemathiek en delen we onze praktische tips om ook jouw suikerconsumptie drastisch te doen dalen. Schrijf je in en kom meer te weten over de invloed van suikers op je gezondheid en wat je zelf kan doen om dit te voorkomen.
 • Darmklachten
  Darmklachten
  RSVP gesloten
  wo 25 nov
  GRATIS WEBINAR
  25 nov 2020, 19:30
  GRATIS WEBINAR
  Therapeuten Frédérique Meeus & Sven Van boven maken je wegwijs in de wondere wereld van je darmen. Wat is de link met onze immuniteit? Heeft je darmflora een invloed op je gemoed? Kan stress je darmfunctie verstoren? Je komt het allemaal te weten tijdens dit gratis webinar.
 • ADHD - De natuurlijke aanpak
  ADHD - De natuurlijke aanpak
  RSVP gesloten
  wo 28 okt
  GRATIS WEBINAR
  28 okt 2020, 19:30
  GRATIS WEBINAR
  In dit webinar ontdek je samen met therapeuten Frédérique Meeus en Sven Van Boven welke voeding een positieve invloed heeft op ADHD en de hersenfunctie, en welke voeding je absoluut moet vermijden.
 • Chronische pijn
  Chronische pijn
  RSVP gesloten
  wo 23 sep
  GRATIS WEBINAR
  23 sep 2020, 19:30 – 21:00
  GRATIS WEBINAR
  Tijdens deze online presentatie schijnen orthomoleculair therapeute Frédérique Meeus en voedingspsycholoog Sven Van Boven afwisselend hun licht op één de meest onderschatte maar vaakst voorkomende klachten: chronische pijn.
 • Weerstand - Wees de 2de golf te slim af
  Weerstand - Wees de 2de golf te slim af
  RSVP gesloten
  wo 26 aug
  GRATIS WEBINAR
  26 aug 2020, 19:30 – 21:00
  GRATIS WEBINAR
  In tijden van Corona is een sterke immuniteit belangrijker dan ooit. Maar wat kan je zelf doen? Orthomoleculair therapeut Frédérique Meeus en voedingspsycholoog Sven Van Boven slaan de handen in elkaar om van jou een 'weerstand wizard' te maken!
bottom of page