Ervaringen van cliënten

Een echte aanrader

Cheryll

Frédérique heeft mij enorm geholpen met mijn energiepijl weer naar boven te halen en mijn zwangerschapskilo’s naar beneden. :) Ze neemt echt de tijd om samen te overlopen waar ze je kan helpen en maakt een tot in de puntjes verzorgd plan dat je makkelijk kan volgen, met alle tips en info die je nodig hebt. Jouw gezondheid is haar prioriteit en dat merk je. Ik kan haar alleen maar aanraden!

Andere aanpak

Chantal

Zou je niet eens naar een voedingstherapeut gaan?”, vroeg een vriendin van mij toen ik weer eens last had van mijn kwaaltjes (lees: een blaasontsteking, darmklachten, vaginale schimmelinfectie). Met een twijfelachtige houding ben ik gaan aankloppen bij Frédérique, omdat ik geen hoop meer had in de aanpak van mijn dokter (die antibiotica voorschreef en mij wegstuurde). Na een intakegesprek dacht ik hoe straf het zou zijn moest dit werken. Ik sta open voor veel dingen, en ben dus ook zo begonnen aan dit traject. Ik ben mijn eetgewoonten beginnen aanpassen, nam verschillende voedingssupplementen en leerde vooral veel bij over immuniteit en darmbarrières. Termen die voor mij griezelig wetenschappelijk klinken, maar door Frédérique haar teken- en uitlegtalent vrij snel duidelijk werden. Na een paar maanden waren mijn klachten die ik al jaren sporadisch meedroeg stilaan aan het verdwijnen. Eindelijk een lange termijn oplossing in plaats van een “quick fix”. Super dankbaar voor dit traject, merci Frédérique !!

Ervaring met Frédérique

Jasmin

Super duidelijke en volledige uitleg. Je begrijpt direct waarom er aanpassingen nodig zijn. Ikzelf was 2 jaar lang afhankelijk van slaapmedicatie. Dankzij haar hulp na 1 maand al slaap zonder enige synthetische medicatie. Super tevreden dus! Ik raad het iedereen aan.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon