Ervaringen van cliënten

topadvies!

steven

Met enige aarzeling belde ik aan bij Frederique...
Ik was het beu om jarenlang last te hebben van een aantal kwaaltjes zoals een overdaad aan hoofdpijn, maagzuur,... De puur medische oplossing om nog jaaaaren medicatie te blijven nemen vond ik geen juiste aanpak. Enthousiaste vriendinnen motiveerden me om voor de frederique-way te gaan.
Nog nooit zoveel vragen moeten beantwoorden op een intake-gesprek. Frederique probeert je ganse zijn te doorgronden en levert kort daarna een onvoorstelbaar duidelijke en degelijk onderbouwde analyse. Geen enkele dokter heeft me ooit zo helder uitgelegd hoe dingen functioneren. Frederique neemt haar tijd en zorgt dat je mee bent. Haar adviezen zijn behapbaar en bouwen langzaamaan op. Stap per stap helpt ze je om vanuit een holistische visie je lijf te resetten waar nodig. Na de eerste stap was ik al quasi volledig verlost van mijn maagzuurprobleem en de bijhorende pijn in mijn slokdarm. Daar ben ik haar zo dankbaar voor! Geen maagzuurremmers meer...enkel gepaste voeding versterkt met de bijhorende supplementen.
Vol vertrouwen kijk ik uit naar de komende stappen. Frederique kent haar vak, gaat er passioneel mee om en brengt dat super goed over.
Wie nog enige aarzeling zou hebben...laat die varen en maak snel een afspraak!

Vertrouwen in de toekomst

Anita

Begin juni had ik een probleem aan mijn rechteroog en was ik in behandeling in de oogkliniek. In september kwam ik toevallig (toeval bestaat niet) bij Frédérique terecht!
Wat een opluchting; zij pakte de oorzaak van het probleem aan!!! Dankzij de passie voor haar job, de gedetailleerde uitleg en de persoonlijke aanpak, is mijn oog goed hersteld en kijk ik met vertrouwen de toekomst tegemoet !

Een echte aanrader

Cheryll

Frédérique heeft mij enorm geholpen met mijn energiepijl weer naar boven te halen en mijn zwangerschapskilo’s naar beneden. :) Ze neemt echt de tijd om samen te overlopen waar ze je kan helpen en maakt een tot in de puntjes verzorgd plan dat je makkelijk kan volgen, met alle tips en info die je nodig hebt. Jouw gezondheid is haar prioriteit en dat merk je. Ik kan haar alleen maar aanraden!

Andere aanpak

Chantal

Zou je niet eens naar een voedingstherapeut gaan?”, vroeg een vriendin van mij toen ik weer eens last had van mijn kwaaltjes (lees: een blaasontsteking, darmklachten, vaginale schimmelinfectie). Met een twijfelachtige houding ben ik gaan aankloppen bij Frédérique, omdat ik geen hoop meer had in de aanpak van mijn dokter (die antibiotica voorschreef en mij wegstuurde). Na een intakegesprek dacht ik hoe straf het zou zijn moest dit werken. Ik sta open voor veel dingen, en ben dus ook zo begonnen aan dit traject. Ik ben mijn eetgewoonten beginnen aanpassen, nam verschillende voedingssupplementen en leerde vooral veel bij over immuniteit en darmbarrières. Termen die voor mij griezelig wetenschappelijk klinken, maar door Frédérique haar teken- en uitlegtalent vrij snel duidelijk werden. Na een paar maanden waren mijn klachten die ik al jaren sporadisch meedroeg stilaan aan het verdwijnen. Eindelijk een lange termijn oplossing in plaats van een “quick fix”. Super dankbaar voor dit traject, merci Frédérique !!

Ervaring met Frédérique

Jasmin

Super duidelijke en volledige uitleg. Je begrijpt direct waarom er aanpassingen nodig zijn. Ikzelf was 2 jaar lang afhankelijk van slaapmedicatie. Dankzij haar hulp na 1 maand al slaap zonder enige synthetische medicatie. Super tevreden dus! Ik raad het iedereen aan.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon